Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/imakombo.com/public_html/wp-content/plugins/newsletters-lite/wp-mailinglist-plugin.php on line 3707
Private dining, snacks og catering | I'm A Kombo

Private dining, snacks og catering

 

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

 

I’m a KOMBO er kombinationen af velsmag og oplevelse – det er det, du får, når du spiser med os. Vi arbejder hele tiden for at udfordre den måde måltidet indtages og give dig et minde, du aldrig glemmer.

 

 

Hvis du ikke føler dig klar til den helt store skræddersyede oplevelse, så serverer vi også et udvalg af vores greatest hits til en lavere pris og vi præsenterer en ny kollektion to gange om året – en SS og en AW – som vi først tester til vores to årlige omgange The Social Act.

Al vores mad følger vores succesfulde model, som altid starter interaktivt og delevenligt og slutter legende og humoristisk. Mellemstykket indeholder masser af Comfort Food med fokus på velsmag og tryghed. Vi bruger naturligvis fortrinsvis lokale produkter, men tillader os at krydre det med velsmagende sager fra de varme lande. Alle retter udvikles to gange årligt i forbindelse med The Social Act, så hvis du vil være først kan du deltage næste gang.

Latest

Prolog Coffee Bar pop-up

I samarbejde med drengene fra Prolog Coffee Bar har vi udviklet et pop-up koncept

03

Streetfood ‘KOMBO style’ SS17

På baggrund af de seneste års streetfood-hype og københavnernes lyst til kvalitets-junk har vi

2016_02_26_Imakombo_TSA_0046 kopi

Private Dining AW17

“Fantastisk mad, fantastisk oplevelse og fantastiske mennesker”! – Emil Eksesen, The Lab   Privatus